Hjeronymus djuprengörande ansiktsbehandlingar kommer ursprungligen från Danmark och har funnits i Skandinavien i 70 år.
Detta är en djupverkande hudrengöring. Behandlingen är anpassad för alla hudtyper och utförs enligt de förutsättningar som passar just din hudtyp.

Det djupverkande specialpreparatet löser överskottsfett och orenheter i huden och verkar cellförnyande. Du får bort torra döda hudceller och huden får en fin lyster. Blodcirkulationen ökar, vilket gör att hudens kondition stärks. Behandlingen har också sammandragande effekt på storporig hud och ger ett blekande resultat på icke hormonella pigmentförändringar.

Vi på salongen har under 40 års tid nått mycket goda resultat även vid behandling av acnehud. Du som lider av acne kan uppleva en negativ effekt efter den första behandlingen. Det beror på att specialpreparatet rengör på djupet vilket gör att den acne som skulle brutit ut under den närmaste tiden, kommer redan den första veckan. Därefter blir huden bättre och bättre. Självklart är hemvården av din hud lika viktig. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för bästa resultat.

För Dig som önskar finns behandlingen att boka med härligt avslappnande ansiktsmassage.

Önskas form och färg av bryn eller fransar eller hårborttagning i ansiktet bokas detta separat i anslutning till din behandling.

Ansiktsbehandling

Djuprengörande ansiktsbehandling med Elsa Hjeronymus metoden  | 60 min 1300 kr

En djupverkande ansiktsbehandling som löser upp överskottsfett, ökar blodcirkulationen, samt avlägsnar döda hudceller. Ger en friskare hud med  fin glow och lyster direkt efter behandlingen.
Innehåller en kombination med bla  glycolic acid som påskyndar cellförnyelsen.
Vänder sig till både kvinnor och män och passar alla hudtyper. Gynnsam effekt på porstorlek, ytliga kärl, Acne, Rosacea.

I behandlingen ingår en lätt make-up för dem som så önskar.

Önskas form och färg av bryn eller fransar eller hårborttagning i ansiktet bokas detta separat i anslutning till din behandling. Du får rabatt vid bokning av dessa tjänster ihop med djuprengöringen. Dras av vid betalning.

Djuprengörande ansiktsbehandling + massage 75 min 1500kr

Samma behandling som ovan samt med avslappnande massage av skuldror, nacke och ansikte.

Önskas form och färg av bryn eller fransar eller hårborttagning i ansiktet bokas detta separat i anslutning till din behandling. Du får  rabatt vid bokning av dessa tjänster ihop med djuprengöringen. Dras av vid betalning.

Djuprengörande ansiktsbehandling ungdom tom 18 år |  1100kr

En djupverkande ansiktsbehandling som löser upp överskottsfett, ökar blodcirkulationen, samt avlägsnar döda hudceller.
Bra även för dig med tonårsacne.
Innehåller en kombination av bla glycolic acid som påskyndar cellförnyelsen i huden.
Vänder sig till både kvinnor och män och passar alla hudtyper.
Önskas form och färg av bryn eller fransar eller hårborttagning i ansiktet bokas detta separat i anslutning till din behandling. Du får rabatt vid bokning av dessa tjänster ihop med djuprengöringen. Dras av vid betalning.

PRX-T33 |  ansikte 30 min 2000 kr

PRX-T33 |  ansikte och hals 45  min 2500 kr

 PRX-T33 |  ansikte, hals och dekolletage 60 min 3000 kr

PRX-T33 |  Kur om 4 behandlingar 6800 kr. Behandlingarna utförs med 1 veckas mellanrum, hemvårdskit ingår.

PRXT33 är den nya generationens TCA-behandling för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 

PRXT33 är en ”snällare” behandling än en traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formuleringen bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra.

Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera:
Rynkor och linjer
Pigmenteringar/ solfläckar
Torr hud
Förlorad elasticitet
Melasma
Åldrad hud
Ärrbildningar
Bristningar

Hjeronymus Salongen | Hudvård i Kungsbacka

Borgmästaregatan 5 434 38 Kungsbacka

Tidsbokning
Boka tid
Eller via telefon 0300-159 00
Avbokning sker via telefon senast 12 timmar före, uteblivet besök debiteras fullt pris

Öppetider
Vardagar 11-18
Lördagar 11-14

Aktuellt

PRX-T33

PRXT33 är den nya generationens TCA-behandling för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 


Du hittar mer information under fliken behandlingar.

Dermapen
Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Mer information om Dermapen.

Presentkort
Skäm bort någon du tycker om med ett uppskattat presentkort hos Hjeronymus Salongen. Du kan själv välja belopp eller behandling.
Vi tipsar gärna om behandlingar och bra kombinationer.

Våra öppettider

MÅN – FRE
11:00 – 18:00 

LÖR
11:00 – 14:00

SÖN
Stängt

Koll på det senaste?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!