Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Tekniken stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt . Därmed säkerställas ett upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Dermapen 4

Behandling av mindre parti- 30 min 
30 min | 1800 kr
Behandling av ansikte- 45 min 
45 min | 2500 kr
Behandling av ansikte och hals- 60 min 
60 min | 3000 kr
Behandling av ansikte, hals och dekolletage- 75 min 
75 min  | 4000 kr
Partibehandling kropp, tex Acne rygg- 45 min
45 min |  3500 kr
 
Behandlingarna kan även kombineras med Dermapens nya potenta mesoglides  eller ÜBER pro peel utefter behov och önskemål + 500 kr

Vi använder  Dermapen 4, Originalet från Dermapen™ i våra behandlingar.

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4TM en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla:

• Huduppstramning och föryngring
• Oren hud och acne
• Minskning av fina linjer och rynkor
• Pigmenteringar
• Förminskning av stora porer
• Minskning av ärr

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Att tänka på före och efter Din Dermapen behandling.

KONTRAINDIKATIONER: Estetiska Behandlingar 2 veckor före, blödarsjuka och behandling med blodförtunnande läkemedel. svår dermatit, psoriasis, aktiv papulpustular rosacea eller acne vulgaris fas 3 och 4, feber/sjukdomskänsla,  lokal infektion, herpes, öppna sår, hudcancer, gravid eller ammande,  Isotretionin i fulldos vänta 8 mån efter avslutad kur.

För bästa resultat är det viktigt att hålla din hud återfuktad, att skydda den mot fria radikaler och sol och att ge den näring så att den håller sig frisk och stark. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för just din hud.

• Rör inte det behandlade området på 12 timmar
• Rengör inte området och undvik makeup i 12 timmar
• Avstå från bastu och träning i 48 timmar
• Peela inte området på 14 dagar
• Använd solskydd spf 30-50 dagligen du kan sola efter 72 tim
• Undvik brun-utan-sol-produkter i 48 timmar

Läs vidare om Dermapen.

Hjeronymus Salongen | Hudvård i Kungsbacka

Borgmästaregatan 5 434 38 Kungsbacka

Tidsbokning
Boka tid
Eller via telefon 0300-159 00
Avbokning sker via telefon senast 12 timmar före, uteblivet besök debiteras fullt pris

Öppetider
Vardagar 11-18
Lördagar 11-14

Aktuellt

PRX-T33

PRXT33 är den nya generationens TCA-behandling för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 


Du hittar mer information under fliken behandlingar.

Dermapen
Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Mer information om Dermapen.

Presentkort
Skäm bort någon du tycker om med ett uppskattat presentkort hos Hjeronymus Salongen. Du kan själv välja belopp eller behandling.
Vi tipsar gärna om behandlingar och bra kombinationer.

Våra öppettider

MÅN – FRE
11:00 – 18:00 

LÖR
11:00 – 14:00

SÖN
Stängt

Koll på det senaste?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!