Vi utför make-up till både vardag och fest. Självklart hjälper vi dig också att prova ut rätt färger och produkter och visar dig gärna hur du enkelt får till din vardagslook. I vår ansiktsbehandling ingår en lätt make-up om så önskas, då har du chansen att prova nya färger och samtidigt få tips och råd.

Make-up

Fest make-up | 800 kr

Vi använder produkter från Jane Iredale. Läs lite om henne nedan så förstår du varför vi älskar denna make-up.

Jane Iredale är grundare och VD för Iredale Mineral Cosmetics, ett företag hon grundade 1994. Hennes makeup-serie jane iredale – the Skin Care Makeup, var den första som försåg den professionella hudvårdsbranschen med mineralmakeup med hudvårdande egenskaper.

Jane har alltid strävat efter att ta fram produkter som är enkla att använda och som ger ett vackert, naturligt resultat. Det är därför som våra mineralbaser är foundation, hudvård, concealer och solskydd – allt i ett. Målet har varit att skapa produkter som ser bra ut, som känns bra och som är bra för huden.

Detta har lett till att jane iredale – the Skin Care Makeup, nu finns i över 50 länder världen över.

jane iredale – the Skin Care Makeup, har haft stora framgångar när det gäller att nå kvinnor i alla åldrar och nationaliteter. Bakom dessa framgångar ligger Janes fasta övertygelse att sant makeup-konstnärskap inte grundar sig på att få personen att anpassa sig till de senaste modetrenderna, utan att förstärka varje individs naturliga skönhet.

Hjeronymus Salongen | Hudvård i Kungsbacka

Borgmästaregatan 5 434 38 Kungsbacka

Tidsbokning
Boka tid
Eller via telefon 0300-159 00
Avbokning sker via telefon senast 12 timmar före, uteblivet besök debiteras fullt pris

Öppetider
Vardagar 11-18
Lördagar 11-14

Aktuellt

PRX-T33

PRXT33 är den nya generationens TCA-behandling för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 


Du hittar mer information under fliken behandlingar.

Dermapen
Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Mer information om Dermapen.

Presentkort
Skäm bort någon du tycker om med ett uppskattat presentkort hos Hjeronymus Salongen. Du kan själv välja belopp eller behandling.
Vi tipsar gärna om behandlingar och bra kombinationer.

Våra öppettider

MÅN – FRE
11:00 – 18:00 

LÖR
11:00 – 14:00

SÖN
Stängt

Koll på det senaste?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!