.

Vi arbetar med Dermaceutic och Fillmed i våra kemiska peeler.

Dermaceutics produkter är framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger. Produkterna förbereder, optimerar, reparerar och förlänger resultatet av peeling, laserpeeling, utfyllnad av rynkor samt kirurgiska ingrepp.

Laboratoires FILLMED är även de ett franskt företag som ägnar sig åt estetiska produkter. Deras avancerade hudvård, med vetenskapliga bevis, innehåller högpresterande aktiva ingredienser. FILLMED är experter inom anti-ageing och har utvecklat en rad estetiska behandlingslösningar för kirurger och läkare sedan 1978.

Kemisk Peeling

Kemiska peeler  är aktiva, effektiva och djupverkande behandlingar med tillhörande hemvårdsprodukter som ger kraftfulla resultat. Utifrån ditt hudtillstånd rekommenderar vi och skräddarsyr de bästa behandlingarna och produkterna för just din huds behov. Med kemiska peeler och hudvårdsprodukter  kan vi på ett effektivt sätt behandla acne/fet/oren hud, vidgade porer och acneärr samt hjälpa till att få en jämnare hudton. Tack vare syrornas peelande effekt uppnås också en hudföryngring. Fasthet, textur och elasticitet i huden förbättras, såväl som att rynkor och linjer minskar och pigmenteringar utjämnas.För att uppnå absolut bäst resultat är det viktigt att vi lägger upp en behandlingsplan och att du följer råden om rutinerna  för användandet av produkterna. Det är viktigt att förbereda huden med rätt produkter innan behandlingarna, och för att bibehålla resultatet av peelerna är det minst lika viktigt att fortsätta underhålla huden hemma med rätt produkter anpassade efter din huds behov.

NYHET!  Bright peel | 1200 kr/behandling inklusive lugnande och djupt återfuktande ansiktsmask. För att uppnå och bibehålla bästa resultat rekommenderar vi att använda hemvårdsprodukterna.

Vi rekommenderar:

Kur om 3 behandlingar Paketpris 3900 kr inklusive hemvårdsprodukten B3 Recovery cream 50 ml, värde 990 kr. Behandlingarna skall göras med 14 dagars intervall.

BRIGHT PEEL är ett peelingkomplex innehållande bla. Glykolsyra (AHA=alphahydroxyacid) och Glukonolakton (PHA-syra), Citronsyra och Fytisinsyra och jobbar på följande indikationer;

-Åldersfläckar, pigmenteringar och ojämn hudton

-Fasthet och rynkor

– Trött hud och glow

– Ojämnheter

– Stimulerar tillverkningen av kollagen och elastiska fibrer, som förbättrar hudens spänst och textur.

Milk peel | 1200 kr/behandling

Epidural stimulering  som ger en utslätande effekt på linjer och rynkor. Innehåller  50% Glykolsyra,  Mjölksyra och salicylsyra. Ger lyster åt en matt och livlös hud. Förstärker effekten av kosmetiska produkter. Milk peel är en behandling som passar de flesta, kan göras enstaka eller som en kur . Denna peel verkar kraftigt hudföryngrande ger jämnare hudstruktur, bleker ärr och verkar pigmentutjämnande samt ökar kollagenet, ger fastare, spänstigare hud och reducerar linjer och rynkor. Peelen fungerar även mycket bra att behandla hals, dekolletage och handryggar. Behandlingen kan göras som enstaka behandling eller ett par upprepade med ca två veckors intervall.

MilkPeel

Om Dermaceutic och peeling

Dermaceuticslaboratorier var bland de första i världen att utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserad vitamin C och glykolsyra. De är ledande inom cosmeceuticals­ industrin i upptäckten av effektiva kombinationer av ingredienser som används inom estetisk dermatologi. Effektiviteten av deras cosmeceuticals och kemiska peeler har bevisats i dels omfattande kliniska studier och dels i deras samarbete med branschledande utövare från hela världen.

Kemisk Peeling är ett brett begrepp och fördelarna är olika beroende på vilken peel som används. Gemensamt för alla är dock att de i varierande grad:
Stimulerar djupare ned i epidermis vilket resulterar i;

 • ökad collagenproduktion/syresättning/cellförnyelse/fuktnivå
 • jämnare hud och hudton, mer lyster
 • minskad porstorlek
 • döda hudceller tas bort
 • ökad upptagningsförmåga av crémer och masker, vilket gör att du får större effekt av dina produkter och behandlingar.

Med medicinsk hudvård kan vi bla behandla

 • Pigmenteringar
 • Hudföryngring
  • fina linjer och rynkor
  • öka spänsten/fastheten och elasticiteten
 • Fet hud/oren hud/ förstorade porer
 • Ytliga ärr
 • Livlös, trött hud- orsakad av tex sol, rökning

Hjeronymus Salongen | Hudvård i Kungsbacka

Borgmästaregatan 5 434 38 Kungsbacka

Tidsbokning
Boka tid
Eller via telefon 0300-159 00
Avbokning sker via telefon senast 12 timmar före, uteblivet besök debiteras fullt pris

Öppetider
Vardagar 11-18
Lördagar 11-14

Aktuellt

PRX-T33

PRXT33 är den nya generationens TCA-behandling för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 


Du hittar mer information under fliken behandlingar.

Dermapen
Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Mer information om Dermapen.

Presentkort
Skäm bort någon du tycker om med ett uppskattat presentkort hos Hjeronymus Salongen. Du kan själv välja belopp eller behandling.
Vi tipsar gärna om behandlingar och bra kombinationer.

Våra öppettider

MÅN – FRE
11:00 – 18:00 

LÖR
11:00 – 14:00

SÖN
Stängt

Koll på det senaste?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!