Om oss

 Vi som tar hand om Dig är alla välutbildade hudterapeuter med stor erfarenhet och passion för vårt arbete. Vi har valt att inrikta oss på ett långsiktigt resultat och hjälper Dig att få din hud att visa sig från sin bästa sida.

-Frisk hy är vacker hy-

Hos oss blir du väl omhändertagen och vi gör allt vi kan för att få dig att koppla av och njuta av din egentid, samtidigt som du får råd och hjälp att hitta rätt produkter för att själv ta hand om din hy på bästa sätt.

Monica, Adeleh & Sandra

 

Hjeronymus Salongen

Hjeronymus Salongen startade i Kungsbacka 1975 av Monica Beckman. Jag Sandra, dotter till Monica, utbildade mig i Köpenhamn och var klar hudterapeut 1990. Ett val jag aldrig ångrat. Jag har vuxit upp med Salongen och själv blivit hjälpt av behandlingarna under min tonårstid . Brinner för att hjälpa andra att hitta rätt produkter och bli av med hudproblem. Alltid lika härligt att se resultat och ta fram det bästa hos var och en.

Jag driver nu Salongen vidare i samma anda men med utökade behandlingar och produkter och önskar att Du kommer in till oss och hör vad vi kan göra för Dig.

DITT ANSIKTE ÄR UNIKT – LÅT OSS VÅRDA DET ÅT DIG

Monica

 

Sandra 

 

Adeleh

 

 

Telefon 0300 159 00

Våra öppettider

MÅN – FRE
11:00 – 18:00 

LÖR
11:00 – 14:00

SÖN
Stängt

Vill du ha koll på det senaste?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!