Hos oss inriktar vi oss på att få den naturliga nageln i fin kondition och göra den så stark och tålig som möjligt samt att hitta bästa skydd och produkter för att hjälpa den att växa och bli starkare. Vi har förutom OPI tagit in ännu ett system på Salongen -CND – som visat sig vara både snällt mot nageln och slitstarkt. I serien finns också många roliga tillbehör som nagelfolie i olika motiv och färger samt glitter och additives som gör att du kan få lacket unikt och precis som du vill ha det.

De världsberömda nagellacken från OPI finns i över 400 otroligt vackra nyanser, varav vi har valt ut favoriterna och följer säsongens nyheter. OPI´s olika nyanser tas fram i samarbete med det amerikanska moderådet och därför följer OPI alltid de rätta trenderna och färgerna. Du kan vara säker på att du kommer få både en och två favoriter.

Manikyr Klassisk Manikyr

Behandling av den naturliga nageln. Ingående rengöring av nagelplattan samt konditionerande behandling av nagelband och händer. Filning, polering, lätt massage samt keratinolja som stärker nageln. Vill du ha lackat med vanligt lack medtages eget lack, vi erbjuder endast  schellack.

CND shellack
Lackbehandling av Din naturliga nagel som ger dig perfekt högglansigt lackade och repfria naglar i upp till 3 veckor. I denna behandling ingår en lätt klassisk manikyr. Ingen torktid.

Klassisk manikyr 45 min, 600 kr

CND shellack |  60 min, 700 kr

Hjeronymus Salongen | Hudvård i Kungsbacka

Borgmästaregatan 5 434 38 Kungsbacka

Tidsbokning
Boka tid
Eller via telefon 0300-159 00
Avbokning sker via telefon senast 12 timmar före, uteblivet besök debiteras fullt pris

Öppetider
Vardagar 11-18
Lördagar 11-14

Aktuellt

PRX-T33

PRXT33 är den nya generationens TCA-behandling för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 


Du hittar mer information under fliken behandlingar.

Dermapen
Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Mer information om Dermapen.

Presentkort
Skäm bort någon du tycker om med ett uppskattat presentkort hos Hjeronymus Salongen. Du kan själv välja belopp eller behandling.
Vi tipsar gärna om behandlingar och bra kombinationer.

Våra öppettider

MÅN – FRE
11:00 – 18:00 

LÖR
11:00 – 14:00

SÖN
Stängt

Koll på det senaste?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!